Over Vorm op Maat

Grafisch centrum Vorm op Maat levert op bedrijfsmatige basis drukwerk en andere grafische diensten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door cliënten van de dagbesteding van de SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking in Midden- en Zuid-Kennemerland.

vormgeving vormgeving
entree entree

Bij Vorm op Maat werken 24 cliënten, deels parttime. Zij hebben een lichamelijke en/of licht verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of chronische ziekte. Zij worden bij hun werkzaamheden begeleid door zorg- en vakspecifieke professionals. Onze cliënten krijgen specifieke scholing aangeboden om de grafische werkzaamheden of de werkzaamheden in onze winkel uit te voeren.

Talenten en vaardigheden
Gratisch centrum Vorm op Maat werd vijftien jaar geleden opgericht, als dagbestedingsproject. De SIG heeft ons bedrijf per 1 mei 2016 overgenomen van revalidatiecentrum Heliomare. De SIG heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Dat betekent dat cliënten activiteiten krijgen aangeboden die passen bij en een beroep doen op hun talenten en vaardigheden en tegelijkertijd onze opdrachtgevers/relaties kwaliteit garanderen. Waar mogelijk zoekt de SIG sociale verbinding.

Zelfde kwaliteit
Voor de producten die Vorm op Maat aflevert, gelden dezelfde hoge standaarden als in andere vergelijkbare commerciële bedrijven. Het creatieve proces en de aflevering duren soms wat langer.
Klanten die kiezen voor Vorm op Maat kiezen dan ook vaak bewust voor ons. En dus voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Laat u verrassen door de kwaliteit en prijs